Presentaskar

Presentaskar går det att göra så himla mycket med! Jag älskar verkligen presentaskar, för det finns så otroligt mång olika typer så den ena är inte den andra lik! Vi köpte ett stort gäng med presentaskar till vårt bröllop och fick en herrans massa över också. Men som tur är driver vi biodling och har ett gäng med bin så jag tog väl ca hälften av alla presentaskar till vårt bröllop men också att pyssla med själv och ge bort små honungsburkar i. Det är en jättefin present! En liten del sålde vi som presenter och julklappar och resten av de stora honungsburkarna har vi faktiskt sålt av.

Pyssla med presentaskar

Att ha en fin och vacker presentask tycker jag personligen förhöjer det du ger bort. Om du till exempel har köpt ett smycke i present till någon, då vill du väl inte lägga det i en påse bara? Att förvara smycket i en presentask förhindrar också att du tappar bort det, i alla fall jämfört med om smycket hade legat i en liten påse. Det är också kul att dekorera presentaskar till kalas, fest och bröllop. Om du lyckas hitta enfärgade presentaskar så kan du klistra på små fina klistermärken om det är till barnkalas, eller pryda med pärlor och skriva eller rita med dekorpennor. Det finns så mycket kul att göra med presentaskar.

Egna presentaskar

Om du tycker att det blir lite för dyrt att köpa in ett gäng med färdiga presentaskar så går det alltid att göra egna. Du kan köpa någon presentask i papper som du sedan viker ut och ritar av, sedan kan du rita upp samma presentask på ett styvt papper du har köpt och sedan är det bara att klippa och vika så har du gjort dina egna presentaskar. Smart va!?