Handel online billigare än affär

Den som kom på e-handel borde få Nobels fredspris för alla de gånger vi alla har sluppit att handla i en affär i stan. Sluppit att trängas med trötta pensionärer, skrika barn och en eller två snuskhumrar. Det bästa med e-handel är att det många gånger är mycket billigare där en i en lokal butik. Köpte brandskydd, det vill säga brand-och-rök lister till min gamla mormor igår, helt suveränt och mormor slipper bekymra sig över att hon själv eller vi i familjen behöver springa runt och leta efter affärer som säljer brandskydd.

Brandskydd är inte det enda jag har köpt nyligen online. Jag har också köpt en hel seriebox av en TV-serie som inte gick att få tag på här i Sverige. Som tur var fick jag tag på den på en tysk e-handelswebbplats. Återigen var priset mycket bättre än vad jag kan tänka mig det skulle ha varit ifall jag köpt boxen i butik. Det var till och med fraktfritt över en viss summa! (TV-boxen kostade någon euro mer än minsta möjliga belopp för fraktfritt). Tack vare teknologin och spårningsmöjligheterna kunde jag direkt se när TV-boxen skulle skickas och levereras (tar ca en vecka att få varor skickat från Tyskland). Nu ska jag söka vidare på nya bra priser online, kanske blir det en supermodern klockradio från teknikproffset.se.

Kommentarer är stängda.